Over ons
Thoob & Limoncello
Limoncello van Thoob is ontstaan tijdens de Covid19 crisis. Toen de gehele horeca stil kwam te liggen, is het ondernemersbloed sneller gaan stormen en is de Limoncello van Thoob ontstaan. Een samenbundeling van creativiteit en smaak worden uit de citroenen geperst. Een ode aan de citroen is het uitgangspunt: het frisse, het pure en het verkwikkende staan centraal en floreert op uitgesproken en elegante wijze.
Biologische citroenen uit Sorrento
De Limoncello van Thoob wordt gemaakt van biologische citroenen uit Sorrento. Deze sappige, gele vrienden zijn zelfs beschermd door de EU om hun puurheid en biologische eigenschappen te behouden. Daarnaast maakt Thoob uitsluitend gebruik van biologische producten.
Winnaar zilveren medaille IWSC 91-100 punten
Met groot succes is de limoncello van Thoob beoordeeld door de International Wine & Spirit competition. De IWSC is een jaarlijkse wijn- en gedistilleerde wedstrijd en beoordeelt al meer dan 50 jaar wijnen en likeuren. Elk jaar ontvangt de wedstrijd inzendingen uit meer dan 90 landen wereldwijd en dit was hun feedback op de limoncello van Thoob:
“Incredibly smooth, this is a wonderful example of top Limoncello. Fantastic definition of naturally grown lemons and aromas of finely-grated zest. Big, juicy and rounded, this is a quality liqueur”.
International Wine Spirit Competition
over Thoob / Thobias Smit
Met de ervaring uit de keuken weet ik hoe heerlijk citrusfruit een smaakmaker kan zijn voor de gerechten. Een klein beetje rasp van een citroenschil of een kneepje citroensap kan net zoveel impact maken als peper, zout of azijn. Het smaakmakende, frisse en levendige karakter van citroen inspireerde mij om limoncello te maken waarbij dit helemaal tot zijn recht komt.